Keynote Deelnemersregistratie

Deelnemersregistratie

registratie van uw deelnemers

Abstracthandling

registratie en verwerking van papers
Contact: 035-6422277
Keynote kan u ondersteunen bij de deelnemersregistratie van uw nationale en internationale bijeenkomsten.


Deelnemersregistratie

Via een door ons onderhouden website kunnen deelnemers zich aanmelden voor uw bijeenkomst. U kunt online het verloop van de inschrijving volgen.

Betaling inschrijfgeld

Bij de meeste congressen, workshops of cursussen is de deelnemer inschrijfgeld verschuldigd. Wij sturen een faktuur per e-mail of post en innen de betaling. Na ontvangst van de betaling ontvangt de deelnemer een betalingsbevestiging. U kunt via internet de congresadministratie inzien.

Naambadges

Wij maken badges voor de deelnemers voorzien van een barcode.

Presentie registreren

Door middel van het scannen van de barcode op de naambadge kan aankomst- en vertrektijd van de deelnemers worden bijgehouden.

Inschrijfbalie

Deelnemers die zich niet vooraf via internet hebben aangemeld kunnen zich inschrijven aan de inschrijfbalie. Ook deelnemers die nog niet betaald hebben kunnen zich hier melden.

Nascholing en accreditatie

Als in het geval van nascholing er accreditatie is aangevraagd voor de cursus of workshop kunnen accreditatiepunten worden bijgeschreven in het online dossier van de deelnemer. Een presentielijst met BIG-nummers kan eenvoudig in PE-online of GAIA worden ingelezen.

Abstracts

Na een call for papers kunnen potentiele deelnemers aan een wetenschappelijk congres hun samenvatting via internet indienen. Een wetenschappelijke commissie zal de ingediende abstracts moeten beoordelen. Na de review procedure worden de abstract indieners geinformeerd.
Over ons | Algemene voorwaarden | Bedrijfsinformatie | Neem contact op | ©2017 Keynote Congresorganisatie